Naglar av Kvalité

Hej på er, hur mår ni alla idag? Själv mår jag super! Som många av er vet så kom jag hem för lite drygt två veckor sedan från min 6 veckors resa runt om Chile, Jag tycker om att fixa till mig lite inför resor för att jag ska känna mig extra fräsch, jag gör samma saker varje gång och en utav dem sakerna är att jag går och fixar mina naglar. Jag går och gör mina naglar i Gävle på ett ställe som heter studio sans skönhetssalong och dem är jätteduktiga.

 Jag är ganska enkel när det kommer till att fixa mig i vardagen, jag är inget jätte fan av smink eller liknande, jag har på sin höjd lite maskara och lite nagellack. Men just när jag ska resa tycker jag ändå att det är skönt att inte behöva tänkta på mascara och liknande. Därför går jag och gör fransar, vaxar mig och naglar, och just mina naglar måste jag bara prata om. Jag har gjort mina naglar i Gävle tre gånger nu och jag blir lika positivt överraskad varje gång, dem blir så fina och håller extremt bra, jag gjorde mina tre dagar innan jag åkte och när jag kom hem efter sex veckor i Chile satt alla fortfarande kvar, vilket är helt sjukt. De blir extremt fina varje gång och jag hade inte kunnat bli mer nöjd. Om du är sugen på att göra naglar i Gävle så gå hit, det är jättefina naglar med bra kvalité.