Bästa massagen i Borås

God morgon och hej på er. Vad har ni gjort i helgen? Kommentera gärna vad ni har gjort så kan vi ta inspiration av varandra på vad vi kan göra på helgerna! Jag har själv tagit en massage i Borås hos Susannes Friskvårdshörna och det var riktigt avkopplande och skönt kan jag lova er.

Jag har även umgåtts med mina föräldrar i helgen då jag inte träffar dem så ofta eftersom de bor i Borås och jag i Växjö och därför valde jag att prova på en massage i Borås för att jämföra lite hur bra det är mellan Växjö och Borås. Jag kan lätt säga att jag aldrig har blivit så välkomnad på en salong innan och auran kändes så mycket bättre på Susannes Friskvårdshörna än den som jag går hos i Växjö. Jag tog en svensk klassisk helkroppsmassage på 60 minuter och jag har aldrig vart så avslappnad och samtidigt haft så ont på samma gång. Senast jag gick på massage var för cirka sex månader sedan och det kändes verkligen i kroppen men det var skönt att få ut alla knutor jag hade i ryggen.

Jag vill bara säga att Susannes Friskvårdshörna och hennes massage var otroligt bra eftersom hon var försiktig men hon tog ändå i som det ska vara på en massage och jag har som sagt aldrig blivit så bra bemött när jag har gått och fått en sådan behandling. Varje gång jag hälsar på mina föräldrar ska jag samtidigt ta denna massage i Borås för att det var en sådan otroligt hög standard på den.

Men nu är det måndag och dags för jobb så vi får höras i nästa inlägg och glöm inte att kommentera vad ni har haft för er i helgen! Kram på er.