Få hjälp genom akupunktur

Hej på er allihopa och välkomna till mig och till ett nytt inlägg här på bloggen. Nu var det ett tag sedan jag skrev till er sist så jag hoppas att ni har det lika bra nu som ni hade det då! För egen del har jag haft lite problem med sömnen och det har gjort att jag har känt mig tröttare än vanligt. Där har ni orsaken till att jag inte har skrivit i bloggen på ett tag. Med hjälp av akupunktur i Sölvesborg har jag fått hjälp till att komma tillrätta med det här problemet. Nu är jag mitt gamla vanliga jag igen och eftersom jag blev hjälpt av denna akupunktur tänkte jag att jag i det här inlägget skulle nämna några ord om det här, för det kan väl tänkas att en eller annan av mina kära läsare också skulle kunna få hjälp genom akupunktur i Sölvesborg? Mottagningen som jag gick till heter Funktionsmedicinska kliniken i Sölvesborg. 

Den här kliniken drivs av en legitimerad sjuksköterska som jobbar individanpassat för att hitta lösningar och behandla kroniska sjukdomar men även en del tillstånd som ångest och sömnlöshet. Behandlingen utgår ifrån ett holistiskt perspektiv där de inte bara fokuserar på sjukdomsbilden utan mer ser till hela människan såsom arv, miljö och livsstil, och utifrån detta försöker finna lösningar på problemen. I mitt fall så var det akupunktur som visade sig fungera bäst och jag är glad att jag slapp att äta sömntabletter. Jag skulle vilja rikta lite uppmärksamhet till Funktionsmedicinska kliniken i Sölvesborg så att ni, mina fina läsare, ska få reda på att det finns möjlighet att få hjälp där både inom akupunktur i Sölvesborg men även med annat