Matverkstan i Uppsala AB

Hej igen, alla mina fina läsare! Jag hoppas att ni alla har haft en riktigt bra helg och att ni dessutom mår bra. Som många av er kanske redan vet så brukar jag ju för det mesta skriva här på bloggen om mitt liv som kvinnlig företagare för andra kvinnliga företagare och för ett litet tag sedan så nämnde jag i ett inlägg att jag hade valt att anlita catering här i Danderyd då jag skulle hålla i ett företagsevent.

Då var det många av er läsare och företagare som faktiskt hörde av sig hit till mig från områden som Uppsala, Sollentuna, Lidingö och Täby bland annat och ville veta lite mer samt få en rekommendation till vart man ska vända sig då man vill kunna få hjälp med catering till sina evenemang eller hyra festvåning med mera. Därför så tänkte jag här idag ta och tipsa er alla, som nu är intresserade, om ett företag vid namn Matverkstan i Uppsala AB som är det företaget som jag personligen valde att vända mig till efter en mängd med bra recensioner. Jag vet att Matverkstan i Uppsala AB även erbjuder bröllopscatering, så ifall jag nu råkar har några läsare som är intresserade av detta och befinner sig någonstans här i närheten så tycker jag absolut att ni ska ta och kika på Matverkstan i Uppsala AB och deras tjänster. I vilket fall som helst är verkligen Matverkstan i Uppsala AB oerhört duktiga när det kommer till det som de sysslar med och mitt evenemang var verkligen hur lyckat som helst! Alla mina gäster var nöjda och det var ju givetvis då jag med. Jag kan med andra ord varmt rekommendera just Matverkstan i Uppsala AB och att ni tar och kikar vidare på dem genom den länk som jag hade tänkt lägga in här i inlägget någonstans!