Äntligen fick jag mig en hemsida

Men hej på er alla underbara människor där ute. Vad har ni för er en dag som denna? Själv har jag fått hjälp av Adsearch Scandinavia att göra en hemsida i Göteborg till mitt företag. Mitt egenstartade företag som är en smyckesbutik med handgjorda smycken har jag haft i ungefär ett år nu. Lokalen ligger lite utanför centrum så det är inte jättemånga som hittar dit vilket gör att jag inte går så mycket med vinst. Jag har tänkt mycket på att göra en hemsida så att jag kan exponera mitt varumärke och även fixa en webbutik så att folk kan få hem sina smycken direkt till dörren. Eftersom jag bor i Mölndal är var det bra att jag hittade Adsearch Scandinavia som kunde bygga en hemsida i Göteborg till mig så att jag kan börja utveckla och sälja mer.

Idag hjälpte de mig och äntligen har jag en färdig hemsida där jag har en webbutik och nu är det bara att marknadsföra mig och mitt företag vilket de också hjälper mig med. Jag hoppas att fler hittar till både min mysiga butik och min nya hemsida.

Eftersom de var så snälla med att fixa min hemsida och att den har blivit så fin så måste jag rekommendera dem för sitt underbara jobb. Behöver ni en hemsida i Göteborg så ge Adsearch Scandinavia en chans och låt dem fixa en hemsida åt er. Ni kommer inte bli missnöjda, det kan jag garantera.

Nu ska jag fortsätta med att göra smycken så att jag kan fylla på mitt lager om det nu är fler som skulle vilja handla av mig. Om ni är intresserade av mina smycken kan ni från och med idag, alltid gå in och beställa i webbutiken. Hoppas er dag fylls med glädje. Kram.