Bokföring och ekonomiska handlingar

Det är imponerande med personer som går och startar sina egen företag och som verkligen går igenom med det. Det är inte det lättaste att göra det men det går hyfsat enkelt att göra det och du kan verkligen få någonting som du trivs med. Jag vet inte om jag själv skulle klara av att starta en redovisningsbyrå och syssla med bokföring eller om jag skulle kunna hålla igång med det. Känns mer som att jag nog skulle glömma bort någonting och hamna i konkurs.

Det finns en byrå här i Lomma som drivs av en kvinna, Helén Bondesson, som är riktigt duktig på det här med ekonomiska frågor. Det märks verkligen att hon kan det här med bokföring och till den grad att om jag ändå fick för mig att jag skulle starta mitt eget företag eller min egen butik så skulle jag nog be om hjälp från henne för att få lite klarhet kring vad det egentligen är som gäller för det hela. Vet att jag kommer att kunna få precis det som jag önskar och att det är någonting som är ganska lyckat.

Snarare än att försöka mig på att ha hand om allting med ekonomin och bokföringen själv så är det nog faktiskt ganska smart att få lite rådgivning kring det och att få det från några som faktiskt är helt och hållet kunniga inom området och med allting vad det faktiskt innebär för dig. Tror att jag kommer att kunna få ordentlig hjälp med det och speciellt när det rör sig om bokföring från en framgångsrik kvinnlig företagare som Helén Bondesson i Lomma.