Trädgårdsdesign vs trädgårdsskötsel

Vet inte om det är fler kvinnor än män som jobbar inom trädgårdsarbeten? Känns som att det borde vara ganska jämnt. Samtidigt har alla som jag har fått hjälp med varit kvinnor, men det är säkert bara att det har slumpat sig så.

Nu när jag har fått hjälp med trädgårdsdesign här i Täby så har det varit via Lejdinge Trädgård & Interiör och kanske är det bara så att de har många kvinnliga anställda eller så har det slumpat sig så för mig. Tycker att hon som hjälpte mig var otroligt duktig och det blev verkligen fantastiskt bra. Det måste jag säga. Sen vet jag även med mig att det finns ganska många olika vägar att gå i alla dessa olika lägen och att det sällan är riktigt så enkelt som man kanske skulle hoppas att det skulle vara men det kan ändå vara hyfsat problemfritt.

Anser själv att just det här med trädgårdsdesign är ganska svårt. Jag kan ta hand om en trädgård själv och klippta gräs och rensa ogräs och sånt, så det behöver jag inte hjälp med. Utan det är just själva planteringen och designen av trädgårdslanden som jag tycker är svårt. Därför såg jag ganska snabbt till att ta hjälp av just Lejdinge Trädgård & Interiör i Täby och kände att jag skulle kunna tjäna ganska mycket på att ta hjälp av dem snarare än att göra allting på egen hand. Därför blir det nu så att jag tar hjälp med designen och sen sköter jag om resten själv.

Du gillar kanske också...