Mer lyster i huden av ansiktsbehandlingar

Under vintern får jag alltid så grå och tråkig hy. All lyster försvinner och det känns nästan som att jag blir så blek att jag blir genomskinlig. Det blir jag nog inte men jag trivs inte så bra med det. Går och har på mig smink nästan varje dag bara för att jag inte trivs med min bleka hy som får mig att se trött och till och med nästan sjuk ut. Därför har jag nu bokat tid för en ansiktsbehandling på en skönhetssalong här i Haninge. Tänker att jag kommer att kunna gå dit och få en behandling som återfuktar och som ger lite mer lyster.

Det är i alla fall det som jag har hört. Att det inte ska krävas så värst mycket för att återfå lite ljus och lyster i huden. De på F&B Kosmetik Klinik i Haninge har jag dessutom läst otroligt bra saker om. Har en bekant som brukar gå dit och göra fillers två gånger om året också och som är väldigt nöjd. På henne ser fillers väldigt snyggt och naturligt ut. Vet inte om det skulle passa lika bra på mig, för på vissa kan det se väldigt oäkta och plastigt ut.

Har tid på F&B Kosmetik Klinik här i Haninge nästa vecka och märker väl då om jag tycker att ansiktsbehandlingen är bra eller inte. Eller snarare om den är bra eller väldigt bra, för jag kan inte tänka mig att den är något annat. Vet att det kommer att bli bra och ser redan fram emot att få gå dit. Bara några få dagar kvar nu.

Du gillar kanske också...